Bootcamp Program

Uitdagende en gevarieerde bootcamp door jouw favoriete instructeur

Roeiers weten dat met hard werk en vertrouwen in de mensen om je heen alles mogelijk is. Onze unieke trainingssessies zijn ontworpen door roeiers om efficiënt te werken aan de full-body fitheid die nodig is succes te hebben op en naast het water. Iedere les is verschillend en zal zich focussen op een combinatie van kracht, duurvermogen en plezier. Word fit door deze uitdagende en gevarieerde 60 minuten bootcamp.  

Bootcamp program

Ons team van trainers hebben als missie jou fysiek te verbeteren en vooral gemotiveerd te houden. Nooit eerder bootcamp gedaan? Geen probleem! Wij passen het niveau van de oefeningen aan op jouw fitheid.

Met ploeggenoten om je heen kun je net dat beetje extra tijdens de training, dit geldt ook voor jou! Win als team, verlies als team en maak plezier als team, samen bereiken we meer dan alleen!

Hoop je snel met ons te zien op een van onze plekken in Amsterdam.

Ervaring
Geen ervaring vereist

Duur
8 weken

Commitment
1 wekelijkse training

Locatie
Roeicentrum Berlagebrug
Weesperzijde 1094
1097 DS Amsterdam
Kaart & Routebeschrijving

Periodes:
Oktober – Maart
Bootcamp agenda 2020

Prijs
€139,-

Dagen
Maandag t/m woensdag

Tijden
18.00 – 18.30 – 19.00 – 19.30 – 20.00uur

• Houd 1,5 meter afstand.
• We delen geen materiaal.
• Hand ontsmettende gel is aanwezig voor ontsmetten van handen.
• Deelname is verboden voor een ieder die zich ziek voelt, of in aanraking is geweest met een positief getest persoon afgelopen 10 dagen.
• Breng je eigen waterfles en yoga mat mee

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze bootcamp bedoeld

Voor iedereen die sterker, fitter en gezonder wilt worden. Ervaring is niet nodig, de instructeurs zullen een passend programma aanbieden. /p>

Wat moet ik meenemen naar de les?

Neem naast een waterfles een handdoek of yoga mat mee .

Zijn er lessen bij slecht weer?

Jazeker! Bootcamp is net als roeien een buitensport dat doorgang heeft in alle weertypes. Ook bij regen en wind. Is het weer zo slecht dat we niet buiten kunnen sporten, zal er een alternatieve overdekte locatie gezocht worden

Ik ga een paar weken op vakantie in een cursus, maar wil wel sporten. Kan dat?

Dit kan! U belt dan op de dag zelf naar het Roeicentrum (ochtend va 08:30 en avond va 16:30 uur) en de hoofdinstructeur kan kijken of er en plaats beschikbaar is in een ploeg van hetzelfde niveau. De prijs van een losse les is €21 per uur.

Wanneer ontvang ik een bevestiging van mijn inschrijving?

Voor alle cursussen geldt dat wanneer je betaald hebt, ook direct geplaatst bent en mee kan doen met de cursus. Er zal van te voren nog een nieuwsbrief met alle praktische informatie verzonden worden.

Wat is het restitutie beleid?

Bij het inschrijven van de roeicursus ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Als je eenmaal bent ingedeeld voor de cursus is er geen restitutie van het bedrag mogelijk. Het terugtrekken van de cursus kan tot 2 weken voor de cursus van start gaat. Hierbij brengen wij een bedrag van €25 administratie kosten in rekening.