Hassle Experienced

Develop your rowing skills in the Hassle skiff!

Hassle Experienced

Have you finished your Hassle Beginner course? Or are you rowing at a club and you would like to improve your technique? Start at the experienced Hassle course!

We will row more distance and improve your technique under the guidance of one of our instructors. Improving the performance on the water! 

Experience
Hassle Beginner course is required

Duration
8 weeks

Commitment
8 lessons of 1 hour each

Location
Weesperzijde 1094
1097 DS Amsterdam
Map & Directions

Start dates:
Januari – December
Annual program

Price
€189

Frequently asked questions

Voor wie is de Hassle Experienced cursus bedoeld?

Voor iedereen die verder wilt roeien in de Hassle skiff. Je moet wel al ervaring hebben in de Hassle skiff om mee te doen in deze cursus. Nog geen ervaring? Dan verwijzen wij je graag door naar de Hassle cursus Beginners.

Kan ik een skiff huren na deze cursus?

Helaas verhuren wij onze boten niet. Je kan alleen in onze boten roeien tijdens een cursus of boek een privéles.

Zijn er lessen bij slecht weer?

Jazeker! Roeien is een buitensport dat doorgang heeft in alle weertypes. Ook bij regen en wind. Is het weer zo slecht dat we niet buiten kunnen roeien, zal er een alternatief binnen programma worden georganiseerd.

Ik ga een paar weken op vakantie in een cursus, maar wil wel roeien. Kan dat?

Met uitzondering van de beginnerscursus skiff kunnen bestaande klanten een losse les volgen. U belt dan op de dag zelf naar het Roeicentrum (ochtend va 08:30 en avond va 16:30 uur) en de hoofdinstructeur kan kijken of er en plaats beschikbaar is in een ploeg van hetzelfde niveau. De prijs van een losse les is €25 per uur.

Wanneer ontvang ik een bevestiging van mijn inschrijving?

Voor alle skiff cursussen geldt dat wanneer je betaald hebt, ook direct geplaatst bent en mee kan doen met de cursus. Er zal van te voren nog een nieuwsbrief met alle praktische informatie verzonden worden.

Wat is het restitutie beleid?

Bij het inschrijven van de roeicursus ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Als je eenmaal bent ingedeeld voor de cursus is er geen restitutie van het bedrag mogelijk. Het terugtrekken van de cursus kan tot 2 weken voor de cursus van start gaat. Hierbij brengen wij een bedrag van €25 administratie kosten in rekening.

;