Hassle Experienced

Verdiep je kennis en kunde van het roeien in de Hassle skiff!

Hassle Experienced

Heb je de beginners cursus in de Hassle skiff afgerond? Of roei je bij een vereniging en wil je je techniek bijgeschaafd hebben? Dan is de Experienced cursus in de Hassle skiff echt iets voor jou!

Bij de gevorden cursus roeien we grotere afstanden. De aandacht licht op techniek verder verbeteren en ook het conditionele aspect krijgt extra aandacht. Doordat je alleen in de boot zit is het een goede manier om steeds fitter te worden.

Verbeter je zelf in elke nieuwe roeicursus!

Ervaring
Skiffcursus beginner in de Hassle skiff vereist

Duur
8 weken

Commitment
1 wekelijkse training

Locatie
Weesperzijde 1094
1097 DS Amsterdam
Kaart & Routebeschrijving

Periodes cursussen:
Januari – December
Cursusagenda

Prijs
€189

Veelgestelde vragen

Voor wie is de Hassle Experienced cursus bedoeld?

Voor iedereen die verder wilt roeien in de Hassle skiff. Je moet wel al ervaring hebben in de Hassle skiff om mee te doen in deze cursus. Nog geen ervaring? Dan verwijzen wij je graag door naar de Hassle cursus Beginners.

Kan ik een skiff huren na deze cursus?

Helaas verhuren wij onze boten niet. Je kan alleen in onze boten roeien tijdens een cursus of boek een privéles.

Zijn er lessen bij slecht weer?

Jazeker! Roeien is een buitensport dat doorgang heeft in alle weertypes. Ook bij regen en wind. Is het weer zo slecht dat we niet buiten kunnen roeien, zal er een alternatief binnen programma worden georganiseerd.

Ik ga een paar weken op vakantie in een cursus, maar wil wel roeien. Kan dat?

Met uitzondering van de beginnerscursus skiff kunnen bestaande klanten een losse les volgen. U belt dan op de dag zelf naar het Roeicentrum (ochtend va 08:30 en avond va 16:30 uur) en de hoofdinstructeur kan kijken of er en plaats beschikbaar is in een ploeg van hetzelfde niveau. De prijs van een losse les is €25 per uur.

Wanneer ontvang ik een bevestiging van mijn inschrijving?

Voor alle skiff cursussen geldt dat wanneer je betaald hebt, ook direct geplaatst bent en mee kan doen met de cursus. Er zal van te voren nog een nieuwsbrief met alle praktische informatie verzonden worden.

Wat is het restitutie beleid?

Bij het inschrijven van de roeicursus ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Als je eenmaal bent ingedeeld voor de cursus is er geen restitutie van het bedrag mogelijk. Het terugtrekken van de cursus kan tot 2 weken voor de cursus van start gaat. Hierbij brengen wij een bedrag van €25 administratie kosten in rekening.

;