Liteboat Experienced

Improve your rowing technique in the LiteBoat with the experienced course!

When you have finished the Beginner course you can start rowing at the experienced course. This course places higher emphasis on refining rowing skills, improving performance on the water and developing a better understanding of the sport.

Liteboat Experienced

When you have finished the Beginner course you can start rowing at the experienced course. This course places higher emphasis on refining rowing skills, improving performance on the water and developing a better understanding of the sport.

Experience
Finished the Liteboat Beginner course

Duration
8 weeks

Commitment
8 lessons of 1 hour each

Location
Weesperzijde 1094
1097 DS Amsterdam
Map & Directions

Start dates:
Januari – December
Annual program

Price
€189,-

FAQ

Wat is skiffen precies en hoe werkt het?

Skiffen is roeien in een éénpersoons-boot. Je roeit de cursus in een groep, maar iedereen vaart in zijn/ haar eigen boot.

Ik heb nog nooit geroeid. Voor welke cursus kan ik mij het beste inschrijven?

Voor de beginners cursus ploeg of beginners cursus skiff.  

Wat gebeurd er als ik de beginners cursus skiff heb afgerond?

Na de Beginners cursus skiff kan je doorgaan met de Experienced cursus skiff.

Zijn er lessen bij slecht weer?

Jazeker! Roeien is een buitensport dat doorgang heeft in alle weertypes. Ook bij regen en wind. Is het weer zo slecht dat we niet buiten kunnen roeien, zal er een alternatief binnen programma worden georganiseerd.

Ik ga een paar weken op vakantie in een cursus, maar wil wel roeien. Kan dat?

Met uitzondering van de beginnerscursus kunnen bestaande klanten een losse les volgen. U belt dan op de dag zelf naar het Roeicentrum (ochtend va 08:30 en avond va 16:30 uur) en de hoofdinstructeur kan kijken of er en plaats beschikbaar is in een ploeg van hetzelfde niveau. De prijs van een losse les is €25.

Wanneer ontvang ik een bevestiging van mijn inschrijving?

Voor alle skiff cursussen geldt dat wanneer je betaald hebt, ook direct geplaatst bent en mee kan doen met de cursus. Er zal van te voren nog een nieuwsbrief met alle praktische informatie verzonden worden.

Zijn er ook roeicursussen voor de jeugd?

Voor kinderen van de leeftijd 10 t/m 14 jaar hebben wij speciale jeugd roeicursussen. Onder het kopje ‘jeugd’ kan u hier meer over lezen. Daarnaast organiseren wij voor deze jeugd in de vakanties ‘Splashweken’.

Wat is het restitutie beleid?

Bij het inschrijven van de roeicursus ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Als je eenmaal bent ingedeeld voor de cursus is er geen restitutie van het bedrag mogelijk. Het terugtrekken van de cursus kan tot 2 weken voor de cursus van start gaat. Hierbij brengen wij een bedrag van €25 administratie kosten in rekening.

;