Liteboat Experienced

Blijf je ontwikkelen in de LiteBoat cursus!

Ga verder in de Liteboat! Nu je de slag te pakken hebt kan je verder roeien en meer kilometers afleggen. Gedurende 8 weken vaar je één keer per week onder begeleiding van een ervaren instructeur. Je verdiept je in de vaardigheden van het roeien in de Liteboat.

Liteboat Experienced

Heb je de beginnerscursus in Liteboat afgerond? Ga dan verder met de experienced cursus!

Bij de experienced cursus roeien we grotere afstanden. De aandacht ligt op techniek verder verbeteren en ook het conditionele aspect krijgt extra aandacht. Doordat je alleen in de boot zit is het een goede manier om steeds fitter te worden.

Verbeter jezelf in elke nieuwe roeicursus!

Ervaring
Ervaring in de Liteboat vereist

Duur
8 weken

Commitment
1 wekelijkse training

Locatie
Weesperzijde 1094
1097 DS Amsterdam
Kaart & Routebeschrijving

Periodes cursussen:
Januari – December
Cursusagenda

Prijs
€189,-

Veelgestelde vragen

Wat is skiffen precies en hoe werkt het?

Skiffen is roeien in een éénpersoons-boot. Je roeit de cursus in een groep, maar iedereen vaart in zijn/ haar eigen boot.

Ik heb nog nooit geroeid. Voor welke cursus kan ik mij het beste inschrijven?

Voor de beginners cursus ploeg of beginners cursus skiff.  

Wat gebeurd er als ik de beginners cursus skiff heb afgerond?

Na de Beginners cursus skiff kan je doorgaan met de Experienced cursus skiff.

Zijn er lessen bij slecht weer?

Jazeker! Roeien is een buitensport dat doorgang heeft in alle weertypes. Ook bij regen en wind. Is het weer zo slecht dat we niet buiten kunnen roeien, zal er een alternatief binnen programma worden georganiseerd.

Ik ga een paar weken op vakantie in een cursus, maar wil wel roeien. Kan dat?

Met uitzondering van de beginnerscursus kunnen bestaande klanten een losse les volgen. U belt dan op de dag zelf naar het Roeicentrum (ochtend va 08:30 en avond va 16:30 uur) en de hoofdinstructeur kan kijken of er en plaats beschikbaar is in een ploeg van hetzelfde niveau. De prijs van een losse les is €25.

Wanneer ontvang ik een bevestiging van mijn inschrijving?

Voor alle skiff cursussen geldt dat wanneer je betaald hebt, ook direct geplaatst bent en mee kan doen met de cursus. Er zal van te voren nog een nieuwsbrief met alle praktische informatie verzonden worden.

Zijn er ook roeicursussen voor de jeugd?

Voor kinderen van de leeftijd 10 t/m 14 jaar hebben wij speciale jeugd roeicursussen. Onder het kopje ‘jeugd’ kan u hier meer over lezen. Daarnaast organiseren wij voor deze jeugd in de vakanties ‘Splashweken’.

Wat is het restitutie beleid?

Bij het inschrijven van de roeicursus ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Als je eenmaal bent ingedeeld voor de cursus is er geen restitutie van het bedrag mogelijk. Het terugtrekken van de cursus kan tot 2 weken voor de cursus van start gaat. Hierbij brengen wij een bedrag van €25 administratie kosten in rekening.

;