Open dag 15 & 16 maart

TopRow Amsterdam organiseert haar eerst volgende open dag op woensdag 15 & donderdag 16 maart en jij kan mee doen! Tussen 17:00 en 20:00 zullen we zo veel mogelijk mensen laten proeven van de TopRow sfeer door zowel op de ergometer als in de boot de eerste halen te laten maken. 

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Wil jij ook een leuke manier vinden om fit te blijven? Wil jij nieuwe mensen ontmoeten? Schrijf je in voor de open dag met dit formulier. We sturen jullie in de week van de open dag een email om jouw tijd te bevestigen. 

Tijdens het voorproefje van 30 minuten krijg je les van onze professionele instructeurs. We beginnen op het land met de ergometers (roeimachines) en doorgroeien in de binnenbak en stappen daarna de boot in voor een korte introductie op het water! Leer de stad en de inwoners op een andere manier kennen met een full body, low impact workout voor jong en oud. 

Graag een plekje reserveren via het onderstaande formulier. We kunnen geen plek garanderen wanneer dit niet is gedaan. Je kunt je voorkeurstijd aangeven in het ‘request’ vakje.