Open dag

TopRow Amsterdam organiseert haar volgende open dagen: donderdag 20 juni en jij kan mee doen! Tussen 16:30 & 20:30 uur zullen we zo veel mogelijk mensen laten proeven van de TopRow sfeer door zowel in de roeibak als in de boot de eerste halen te laten maken. 

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Wil jij ook een leuke manier vinden om fit te blijven? Wil jij nieuwe mensen ontmoeten? Schrijf je in voor de open dag met dit formulier. We sturen jullie in de week van de open dag een email om jouw tijd te bevestigen. 

Tijdens het voorproefje van 30 minuten krijg je les van onze professionele instructeurs. We beginnen op het land met de ergometers (roeimachines) en doorgroeien in de binnenbak en stappen daarna de boot in voor een korte introductie op het water! Leer de stad en de inwoners op een andere manier kennen met een full body, low impact workout voor jong en oud. 

Graag een plekje reserveren via het onderstaande formulier. We kunnen geen plek garanderen wanneer dit niet is gedaan. Je kunt je voorkeurstijd aangeven in het ‘request’ vakje. Je kiest voor een tijd periode, en in die tijd periode zal je een starttijd gemaild krijgen. 

;