Advanced cursus

Verdiep jouw scull skills in onze advanced cursus

Advanced

The Toprow Advanced cursus is een programma dat is ontworpen voor diegenen die de basis van het scullen onder de knie hebben en zichzelf willen uitdagen en hun roeien verder willen brengen. Dit vierde roeiprogramma richt zich op het verfijnen van techniek en willen we deelnemers gaan uitdagen en helpen zich te ontwikkelen tot veelzijdige roeier. Met deze cursus willen we het uithoudingsvermogen vergroten en helpen een nieuwe liefde en waardering voor de sport te ontdekken! Door ervaring in eerdere cursussen en met begeleiding van onze coaches hebben de roeiers een beter begrip van hun lichaam en hoe ze bewegen.

Aan het einde van deze cursus hebben roeiers meer controle over en begrip van de roeisport terwijl ze nog steeds kunnen genieten van de vele gezondheids- en sociale voordelen!

Overzicht van de cursus:

  • 8-weekse cursus – 1 uur per week
  • Voor iedereen die de Experienced cursus heeft afgerond
  • Ontwikkel je techniek en verdiep je in het scullen
  • Coaching en begeleiding door onze ervaren instructeurs

Na het afronden van deze cursus, kan je doorstromen naar de Expert cursus!

Ervaring
Beginner, Developed en Experienced cursus vereist

Duur
8 weken

Commitment
1 wekelijkse training

Locatie
Weesperzijde 1094
1097 DS Amsterdam
Kaart & Routebeschrijving

Periodes cursussen:
Januari – december
Cursusagenda

Prijs
€189

Veelgestelde vragen

Wat is een roeicursus en hoe werkt het?

Op 6 momenten in het jaar start er een roeicursus van 8 weken. Je kan je zowel individueel opgeven, dan wordt er door ons een groep samengesteld van maximaal 4 personen. Je kan ook zelf een groep van 4 personen samenstellen.

Ik heb nog nooit geroeid. Voor welke roeicursus kan ik mij het beste inschrijven?

De beginners cursus is speciaal voor mensen met weining tot geen roeiervaring.

Wat gebeurd er als ik de experieced cursus heb afgerond?

Je kan je dan opgeven voor de vervolg cursus: advanced.

En na de licht gevorderden cursus 2?

Dan kan je starten met de gevorderden cursussen.

Waar kan ik mij opgeven voor een roeicursus?

Zowel op de homepage, als op de pagina van de betreffende cursus.

Wanneer ontvang ik een bevestiging van mijn inschrijving in een ploeg?

Na het invullen en insturen van het formulier ontvang je in de mail direct een bevestiging dat het formulier is verstuurd. In de week voorafgaande aan de cursus ontvang je dan een email met op welke tijd wij je hebben kunnen indelen. Daarna ontvang je nog een email met de factuur voor de betreffende roeicursus.

 

Ik ga een paar weken op vakantie in een cursus, maar wil wel roeien. Kan dat?

Met uitzondering van de beginnerscursus kunnen bestaande klanten een losse les volgen. U belt dan op de dag zelf naar het Roeicentrum (ochtend va 08:30 en avond va 16:30 uur) en de hoofdinstructeur kan kijken of er en plaats beschikbaar is in een ploeg van hetzelfde niveau. De prijs van een losse les is €29.

 

Zijn er lessen bij slecht weer?

Jazeker! Roeien is een buitensport dat doorgang heeft in alle weertypes. Ook bij regen en wind. Is het weer zo slecht dat we niet buiten kunnen roeien, zal er een alternatief binnen programma worden georganiseerd.

Moet ik kunnen zwemmen?

Om deel te kunnen nemen aan alle roeiactiviteiten op het Roeicentrum, moet je ten minste in het bezit zijn van zwemdiploma A.

Zijn er ook roeicursussen voor de jeugd?

Voor kinderen van de leeftijd 10 t/m 14 jaar hebben wij speciale jeugd roeicursussen. Onder het kopje ‘jeugd’ kun je hier meer over lezen. Daarnaast organiseren wij voor deze jeugd in de vakanties ‘Splashweken’.

Wat is het restitutie beleid?

Bij het inschrijven van de roeicursus ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Als je eenmaal bent ingedeeld voor de cursus is er geen restitutie van het bedrag mogelijk. Het terugtrekken van de cursus kan tot 2 weken voor de cursus van start gaat. Hierbij brengen wij een bedrag van €25 administratie kosten in rekening.

;