TopRow Masters Coaching

Wedstrijd & beginners: Always keep improving

TopRow wil u zoveel mogelijk en zo lang mogelijk laten genieten van de roeisport. Deze roeisport is enorm aan het groeien en daarmee stijgt de vraag naar coaching.  TopRow helpt daarbij met trainingen voor beginners en wedstrijdroeiers.

Voor welke boot?

Masters wedstrijden

U bent zich aan het voorbereiden voor een wedstrijd en wilt uw roeien serieus verbeteren. Met onze wedstrijd trainingen zorgen wij ervoor dat uw boot beter gaat lopen, zodat u met meer plezier en vertrouwen in de boot stapt en succesvol aan de wedstrijd deelneemt.

Masters proeven

Zelfstandig het water op of ook eens in die boot willen roeien? Dat zou u graag willen! Maar daarvoor moet u wel proeven halen. Wij zorgen ervoor dat u sneller uw proeven haalt en aan leuker roeien toekomt. Of we nemen uw roeihaal nog eens onder de loep en zorgen ervoor dat u zich verbetert.

Onze coach:

Onze coach:

Mijn naam is Leander Knab en zit al sinds mijn vijftiende in de roeisport. Mijn familie is een echte “roeifamilie”: vader, moeder en mijn drie broers roeien; mijn oudste broer zelfs op olympisch niveau. Als jeugdroeier was ik van twee verenigingen lid. Daar is mij het roeien met veel enthousiasme aangeleerd.  Dit heeft mij er toe gezet om professioneel coach te worden. Om dit te bereiken heb ik eerst de  ALO opleiding (Academie voor Lichamelijke Opvoeding) afgerond en ben ik gaan coachen bij diverse roeiverenigingen. Ik wil zoveel mogelijk mensen op een plezierige manier laten roeien.

;