Roeicursussen bij TopRow

Beginners cursus

Ben je geheel nieuw in het roeien? Geen probleem! Wij nemen je mee in de basis van het roeien. Geen roei-ervaring nodig.

Development cursus

Na het afronden van de Beginners cursus, of je hebt al roei-ervaring, neem de volgende stap in het boordroeien en ontwikkel je als roeier!

Experienced cursus

Na het afronden van de Beginner & Development cursus, kun je starten met scullen (2 riem per hand) in de experienced cursus!

Advanced cursus

Je begeeft je nu in de gevorderde status van het roeien! Ontwikkel je verder en verfijn je vaardigheden in de Advanced cursus.

Expert cursus

Leer samen met andere experts de kunst van het roeien en geniet van ontspannen en flexibele uitstapjes – je hebt het verdiend!

Liteboat Beginner

Heb je altijd al eens in de éénpersoons boot op de Amstel willen roeien? Dan is deze cursus in de Liteboat een ideaal begin!

Liteboat Experienced

Ga verder in de Liteboat! Nu je de slag te pakken hebt kan je verder roeien en meer kilometers afleggen.

Hassle Beginner

De Hassle skiff is een smalle één-persoonsboot, dat op veel roeiverenigingen gebruikt wordt. Als je de boot onder de knie hebt, kan je veel snelheid maken.

Hassle Experienced

Heb je de beginners cursus in de Hassle skiff afgerond? Of roei je bij een vereniging en wil je je techniek bijgeschaafd hebben? Dan is de Experienced cursus in de Hassle skiff echt iets voor jou!

;